Logo da.boatexistence.com

Kan der drages slutninger?

Indholdsfortegnelse:

Kan der drages slutninger?
Kan der drages slutninger?

Video: Kan der drages slutninger?

Video: Kan der drages slutninger?
Video: Sådan træner du din drage 3 - Dansk trailer 2 - I biografen 31. januar 2024, Juli
Anonim

En slutning er en idé eller konklusion, der uddrages fra beviser og ræsonnementer En slutning er et kvalificeret gæt. Vi lærer om nogle ting ved at opleve dem på første hånd, men vi får anden viden ved at slutte - processen med at udlede ting baseret på det, der allerede er kendt. … Du kan også lave forkerte slutninger.

Hvordan kan vi drage slutninger?

Når læsere drager en konklusion eller drager en konklusion, forsøger de forstå ved at bruge ledetråde fra teksten og hvad de ved fra tidligere erfaringer Konklusionen nås efter at have tænkt over detaljer og fakta. Tænksomme læsere syntetiserer og vurderer information baseret på forudgående viden.

Hvad er et eksempel på at drage slutninger?

Når vi drager en konklusion, drager vi en konklusion baseret på de beviser, vi har til rådighed. … Eksempler på slutninger: En karakter har en ble i hånden, spyttet op på hendes skjorte og en flaske, der varmer på disken. Du kan udlede, at denne karakter er en mor.

Kan slutninger bevises?

En slutning er ikke i sig selv bevis; det er resultatet af ræsonnement fra beviser. Det behandles dog med meget kraft og gyldighed som bevis En rimelig slutning udledt af indicier kan korrekt understøtte en konklusion, på trods af direkte beviser for det modsatte.

Er en slutning et kvalificeret gæt?

En slutning er et kvalificeret gæt om præcis, hvad en forfatter forsøger at kommunikere Forfattere forbinder ikke altid alle prikkerne for dig – nogle gange lader de det være op til læseren at få pointen. Du tror måske ikke, du er klar til opgaven, men det kan være nemt at drage slutninger, hvis du følger nogle få enkle regler.

Anbefalede: