Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man påføre jernchelat?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man påføre jernchelat?
Hvornår skal man påføre jernchelat?

Video: Hvornår skal man påføre jernchelat?

Video: Hvornår skal man påføre jernchelat?
Video: Cernos gel (Testosterone) how to use: How and when to take it, Who can't take Cernos 2024, Juli
Anonim

Keleret jern skal påføres jord i det meget tidlige forår før eller når ny vækst opstår. At påføre chelateret jern på jorden er den mest effektive måde at korrigere planter med gule blade på, fordi det kun kræver en enkelt påføring.

Hvor ofte skal du bruge chelateret jern på planter?

I modsætning til jordpåføring, som kun kræves én gang om foråret, kræver sprøjtning af jern på bladene flere påføringer for de fleste træer og buske. Påføringer på bladene kan være påkrævet fire eller fem gange med et par dages mellemrum for at få en anstændig grøn farve igen.

Hvordan bruger du et chelateret jern?

Sådan bruges chelateret jern. Chelateret jern kan købes i flere former: granulat, pellets, pigge og pulver. Granulat og pulvere er vandopløselige og kan blandes i vand for at skabe bladspray. Spray disse rigeligt på løvet på hele den berørte plante.

Hvornår skal jeg chelate min græsplæne med jern?

Det bedste tidspunkt at påføre jern på din græsplæne er i foråret, når temperaturen er mellem 60'erne og 70'erne F. Undgå at sprøjte eller påføre jern i varmt vejr.

Hvordan tilføjer du chelateret jern til jorden?

Drys noget tørt chelateret jern til planter på jorden og skyl, eller opløs i vand og påfør det chelaterede flydende jern rundt om planternes bund. Jernchelater kan også påføres i hullerne omkring dryplinjen på de berørte planter.

Anbefalede: