Logo da.boatexistence.com

Hvor blev såret overført til?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev såret overført til?
Hvor blev såret overført til?

Video: Hvor blev såret overført til?

Video: Hvor blev såret overført til?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Hurts' skift til Oklahoma som en kandidatoverførsel sætter en af de mest overbevisende historielinjer i 2019-sæsonen op.

Hvilket college skiftede Hurts til?

Senior sæson

Den 16. januar 2019 annoncerede Hurts via sociale medier, at han ville skifte til University of Oklahoma for sit sidste år af berettigelse. Som kandidatoverførsel var han berettiget til at spille i 2019-sæsonen.

Hvorfor flyttede Hurts til Oklahoma?

Tirsdag t alte Hurts til SoonerSports.com og forklarede, hvorfor han besluttede at tage til Norman. Han tilføjede, at han ønsker at afslutte sin college-karriere med et brag: "Der er et fantastisk fundament her i Oklahoma, og træner Riley gør et fantastisk stykke arbejde," sagde Hurts tirsdag om, hvorfor han valgte OU.

Hvem var quarterbacken, der skiftede fra Alabama til Oklahoma?

Alabama quarterback Jalen Hurts annoncerede sin beslutning om at skifte til Oklahoma onsdag i et essay i Players' Tribune. "Nu er jeg Bama for LIFE - og det dér vil aldrig ændre sig! Men nu er det også tid for mig at starte et nyt kapitel i min historie," skrev Hurts.

Var Jalen Hurts en kandidatoverførsel?

Den tidligere Alabama quarterback Jalen Hurts er den mest dygtige graduate transfer quarterback, siden kandidater fik lov til at skifte uden at sidde ude et år. … Oklahoma-træner Lincoln Riley har trænet to på hinanden følgende transfer-quarterbacks til Heisman Trophy.

Anbefalede: