Logo da.boatexistence.com

Hvad er malones rigtige navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er malones rigtige navn?
Hvad er malones rigtige navn?

Video: Hvad er malones rigtige navn?

Video: Hvad er malones rigtige navn?
Video: Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Austin Richard Post, professionelt kendt som Post Malone, er en amerikansk rapper, sanger, sangskriver, pladeproducer og skuespiller.

Hvordan fik Post Malone sit navn?

Ifølge Malone valgte han " Post Malone" som kunstnernavn, da han var 14 eller 15 Navnet var rygter om at være en reference til den professionelle basketballspiller Karl Malone, men Malone forklarede senere, at "Post" er hans efternavn, og han brugte en "rap-navnegenerator" for at få "Malone ".

Ændrede Post Malone sit navn?

Malones rigtige navn er Austin Richard Post. For at skabe sit kunstnernavn flyttede han sit efternavn til sit første og fik "Malone" gennem en rap-navnegenerator online. Han har brugt "Post Malone" som et navn siden midten af teenageårene.

Hvad er der på Post Malones tænder?

Han brugte 40 karat diamanter hentet fra Belgien og skåret i Israel, hvilket kom ind på 1,6 millioner dollars.”For at lave en diamant i form af en tand – hvis du for eksempel får en seks karat hundetand, skal du bruge en 12 karat rå terning. Så der er meget affald,” tilføjer tandlægen.

Er Post Malones tænder falske?

Han brugte diamanter hentet fra Belgien og skåret i Israel. Og hvis du spekulerer på, når du børster tænder om natten, om Malone nu skal bruge en anden teknik, har hans tandlæge forklaret, at han kan børste, som han plejer. Han har nu to funktionelle, fuld diamant tænder De lyser op i rummet.

Anbefalede: