Logo da.boatexistence.com

Hvornår blomstrer pandanus?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blomstrer pandanus?
Hvornår blomstrer pandanus?

Video: Hvornår blomstrer pandanus?

Video: Hvornår blomstrer pandanus?
Video: إكثار نبات البندانس /أو الكازي /البندان/Pandanus Parkinson 2024, Kan
Anonim

Pandanus tectorius-træer udvikler støtte- eller støtterødder (ule hala) ved bunden af stammen og nogle gange langs grenene. Pandanus tectorius-huntræer blomstrer 1 til 3 gange om året, mens hantræer blomstrer hver anden måned.

Har pandan-planten blomster?

Selv om planten er ukendt i naturen, er den meget dyrket. Det er en opretstående, grøn plante med vifteformede sprays af lange, smalle, bladlignende blade og træagtige luftrødder. Planten er steril, med blomster, der kun vokser meget sjældent, og formeres med stiklinger.

Hvor lang tid tager Pandanus at vokse?

Pandanus har ikke noget imod masser af vand om sommeren, men om vinteren kan de meget let rådne. Nu kan disse planter tage alt op til 12 måneder om at spire, så det er vigtigt at have lidt tålmodighed.

Hvad er Pandanus-blomsten?

Pandanus-blomster, der stammer fra et palmelignende træ dyrket i Indien, har en delikat blomsterduft og kan bruges til at smage mad, især nordindiske slik.

Kan du spise frugten af et Pandanus-træ?

Når de er modne, indeholder Pandanus-frugter et olieholdigt, proteinrigt, nøddeagtigt smagende frø, som kan spises råt eller kogt (norm alt ristet) Dette var en vigtig føde for kystnære aboriginals. Frugtkødet kan spises efter tilberedning og er en vigtig fødevarekilde i dele af Mikronesien.

Anbefalede: