Logo da.boatexistence.com

Betyder skør svag?

Indholdsfortegnelse:

Betyder skør svag?
Betyder skør svag?

Video: Betyder skør svag?

Video: Betyder skør svag?
Video: TOP 3 PARKOUR POV ESCAPING CRAZY MOM | GIRLFRIEND | DOG (Action ParkourPOV Funny) 2024, Kan
Anonim

adjektiv, skør·tler, skør·tlest. med hårdhed og stivhed, men lidt trækstyrke; knækker let med et forholdsvis glat brud, som glas. let beskadiget eller ødelagt; skrøbelig; skrøbelig: et skrøbeligt ægteskab.

Er et skørt materiale et svagt materiale?

Skøre materialer gennemgår ikke væsentlig plastisk deformation. De svigter således ved at bryde bindingerne mellem atomer, hvilket norm alt kræver en trækspænding langs bindingen.

Er skør svag?

Som adjektiver er forskellen mellem skør og svag, at brittle er ufleksibel, der let kan knække eller knække under stress eller pres, mens svag mangler kraft (norm alt styrke) eller evne.

Betyder skørt hårdt?

Skørt betyder noget går i stykker meget pludseligt. Det modsatte (duktil) betyder, at den vil deformeres, før den går i stykker. Hård betyder, at den vil modstå at blive strakt eller bøjet. Blød betyder, at den vil give efter ret nemt.

Hvad er skørstyrke?

1 Skørhed

Skørhed beskriver egenskaben ved et materiale, der brækker, når det udsættes for stress, men som har en lille tendens til at deformeres før brud. Skøre materialer er karakteriseret ved lille deformation, dårlig kapacitet til at modstå slag og vibrationer fra belastning, høj trykstyrke og lav trækstyrke.

Anbefalede: