Logo da.boatexistence.com

Hvad er tartare på engelsk?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er tartare på engelsk?
Hvad er tartare på engelsk?

Video: Hvad er tartare på engelsk?

Video: Hvad er tartare på engelsk?
Video: Rørt tatar (Steak tartare) 2024, Kan
Anonim

en ret med råt kød eller fisk skåret meget fint eller hakket, og serveret med krydderier og en sauce. forretterne, såsom laksetatar med kapers og cornichoner.

Hvad er tartare på engelsk?

Definitionen af tartar er en type af malet råt kød eller fisk med krydderier. Et eksempel på tartar er råt oksekød med masser af krydderier. adjektiv. Det er malet eller skåret i tern, blandet med krydderier og serveret råt. Tuntatar.

Er tartare et fransk ord?

Fra fransk tartar ( “Tartar”), ud fra den tro, at tatarerne, der havde lidt tid til at lave mad, lagde det udtørrede kød under deres hestes sadler, mens de rider, i for at blødgøre den, inden den spises.

Hvad er tartar, råt kød?

Simpelt sagt, steak tartar eller tartar, som det ofte kaldes, er råt eller næsten råt oksekød serveret med æggeblomme. Tartar kan også komme i form af rå eller næsten rå tun.

Hvad er en tatar i mad?

Hvad er tartar? Svar. Tartar er mest almindeligt brugt til at henvise til steak tartare, som er en rå eller tæt på rå oksekød, ofte serveret med æggeblomme. Tartare er også en hvid sauce lavet af mayonnaise, kapers og cornichoner og norm alt serveret med fisk og skaldyr.

Anbefalede: