Logo da.boatexistence.com

Købte direkte tracfone?

Indholdsfortegnelse:

Købte direkte tracfone?
Købte direkte tracfone?

Video: Købte direkte tracfone?

Video: Købte direkte tracfone?
Video: Verizon buying Tracfone in $6.25 billion deal 2024, Kan
Anonim

Verizon køber Tracfone i en aftale til en værdi af mere end $6 milliarder, meddelte virksomheden mandag. … Det ejes af Mexico-baserede América Móvil og driver sammen med Tracfone-mærket Net10 og Straight Talk-mærkerne i USA.

Er straight talk og Tracfone det samme firma?

Om Tracfone

Tracfone er USA's største no-contract mobiltelefonudbyder Den opererer under sit eget navn og gennem en række mærker, herunder Straight Talk, Total Trådløs, Simple Mobile og flere andre. De sælger både billige mobiltelefoner og kontraktfri serviceplaner sammen med telefonkort.

Hvorfor står der Tracfone på min Straight Talk-telefon?

TFW er en forkortelse for Tracfone Wireless. Hvis du ikke vidste det, er Straight Talk, Net10, Simple Mobile, Total Wireless eller Tracfone Tracfone-mærker. … Operatørnavnet er beregnet til at vise mærkenavnet for dit trådløse firma, ikke det faktiske netværk, du er forbundet til

Hvem ejes Tracfone af?

I løbet af sin indtjening i andet kvartal rapporterede TracFone-ejeren América Móvil et tab på 549.000 forudbet alte kunder hos TracFone, som endte kvartalet med 20,3 millioner abonnenter sammenlignet med 20,9 millioner i slutningen af første kvartal.

Kan Straight Talk-telefoner bruges på Tracfone?

TracFone og Straight Talk er ikke kompatible. … De er Sprint, AT&T, T-Mobile og Verizon, hvilket er grunden til, at Tracfones SIM-kort aldrig fungerer med Straight Talk.

Anbefalede: