Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder subbas?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder subbas?
Hvad betyder subbas?

Video: Hvad betyder subbas?

Video: Hvad betyder subbas?
Video: Car Audio : How to Tell if a Car Subwoofer Is Blown 2024, Kan
Anonim

Sub-baslyde er de dybe tonehøjder med lavt register under cirka 60 Hz og strækker sig nedad til at omfatte den laveste frekvens, som mennesker kan høre, cirka 20 Hz. I dette område er menneskelig hørelse mindre følsom, så disse toner har en tendens til at blive mærket mere end hørt.

Hvad er en undermusik?

En subwoofer (eller subwoofer) er en højttaler designet til at gengive lave lydfrekvenser kendt som bas og sub-bas, lavere i frekvens end dem, der kan være (optim alt set)) genereret af en bashøjttaler.

Kan du høre SubBass?

For dem, der ikke er fortrolige, er sub-bas lave toner under cirka 60 Hz, og går ofte under de laveste frekvenser, som mennesker faktisk kan høre. Med andre ord kan du ofte ikke høre sub-bas; snarere, du føler det.

Hvad er en sub i musikproduktion?

Sub-bas er et musikproduktionsudtryk, der typisk bruges til at henvise til frekvenser i området 20-80Hz – den laveste grænse for menneskelig hørelse.

Hvad er den bedste Hz til bas?

At have rene basfrekvenser er nok til at få fantastisk bas gennem ethvert lydsystem. Basfrekvenserne er fra 20Hz til 160Hz. De bedste frekvenser til at booste for bas i en sang er omkring 50Hz og 80Hz Disse frekvenser sørger for, at bassen lyder fuld og kraftfuld.

Anbefalede: