Logo da.boatexistence.com

Hvor er samsung-assistenten?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er samsung-assistenten?
Hvor er samsung-assistenten?

Video: Hvor er samsung-assistenten?

Video: Hvor er samsung-assistenten?
Video: АСМР 🤪 но ТРИГГЕРЫ это СМАЙЛИКИ 🍆 СЭМ Виртуальный Ассистент | ASMR EMOJI TRIGGERS Sam 2024, Kan
Anonim

Fra Indstillinger, søg efter og vælg Enhedsassistance-app. Tryk på Enhedshjælp app igen, og en liste over tilgængelige assistenter vises. Vælg den ønskede mulighed, og tryk derefter på OK.

Hvordan får jeg adgang til Samsung-assistenten?

Lad din stemme åbne Google Assistant

  1. Gå til Assistent-indstillinger på din Android-telefon eller -tablet, eller åbn Google Assistent-appen. og sig "Assistent-indstillinger."
  2. Tryk på Voice Match under "Populære indstillinger".
  3. Tænd Hey Google. Hvis du ikke kan finde Hey Google, skal du aktivere Google Assistant.

Hvor er Samsung stemmeassistent?

Mange Samsung-enheder har en dedikeret Bixby-knap under lydstyrkeknapperne. Som standard skal du trykke én gang på den for at åbne Bixby Home eller trykke på knappen og holde den nede for at starte Bixby Voice.

Hvad er Samsung-assistenten?

(Pocket-lint) - Samsungs Android-telefoner kommer med deres egen stemmeassistent kaldet Bixby, ud over at de understøtter Google Assistant. Bixby er Samsungs forsøg på at tage imod folk som Siri, Google Assistant og Amazon Alexa.

Har Samsung en assistent?

Bixby er Samsungs intelligensassistent, der først blev introduceret på Galaxy S8 og S8+. Du kan interagere med Bixby ved hjælp af din stemme, tekst eller tryk. Den er dybt integreret i telefonen, hvilket betyder, at Bixby er i stand til at udføre mange af de opgaver, du udfører på din telefon. … Opdag selv mere om Galaxy.

Anbefalede: