Logo da.boatexistence.com

Ændrede kimonoen til skims?

Indholdsfortegnelse:

Ændrede kimonoen til skims?
Ændrede kimonoen til skims?

Video: Ændrede kimonoen til skims?

Video: Ændrede kimonoen til skims?
Video: Kimono no more: Kim Kardashian West renames shapewear line 2024, Kan
Anonim

Kim Kardashian West åbnede op om processen med at ændre sit shapewear-mærkes navn fra Kimono til SKIMS efter at have mødt kulturelle tilegnelsesreaktioner … Det er ikke det, mærket overhovedet handler om - det er om inklusivitet, det handler om komfort, det handler ikke om at gøre folk utilpas,” fortsatte hun.

Erstattede SKIMS Kimonoer?

Kim Kardashian har et nyt navn til sit shapewear-mærke: Skims. Efter at være blevet kritiseret for kulturel tilegnelse over det oprindelige navn på hendes shapewear-mærke - Kimono, som hun afslørede den 25. juni - er Kardashian changing mærkets navn til Skims og har annonceret en lancering den 10. september dato.

Hvad ændrede Kim Kardashian Kimono til?

E! I søndagens afsnit af E!s "Keeping Up With the Kardashians" ses Kim Kardashian West håndtere modreaktioner, efter hun annoncerede sit nye shapewear-brand i juni. Mærket hed oprindeligt Kimono, en traditionel japansk beklædningsgenstand, hvilket førte til beskyldninger om kulturel tilegnelse.

Hvad skete der med Kimono-mærket?

OPDATERING 26/8/19: Kim Kardashian West har annonceret det nye navn på hendes shapewear-serie, formelt kendt som Kimono. Efter tilbageslag relateret til mærkenavnet, der kulturelt tilegner sig det traditionelle japanske tøj, har skønheds- og kropsmogulen annonceret det nye navn på sin linje: SKIMS.

Ændrede Kimono sit navn?

OPDATERING (26. august 2019): Efter store tilbageslag fra fans har Kim Kardashian West officielt annonceret, at navnet på hendes løsningstøjslinje vil blive ændret til SKIMS Fans følte, at Lines oprindelige navn, Kimono, var kulturelt stødende ved at tilegne sig navnet på en traditionel japansk beklædningsgenstand.

Anbefalede: