Logo da.boatexistence.com

Blev elementær optaget i London?

Indholdsfortegnelse:

Blev elementær optaget i London?
Blev elementær optaget i London?

Video: Blev elementær optaget i London?

Video: Blev elementær optaget i London?
Video: POV du skal vælge mellem to gaver pt 2 2024, Kan
Anonim

Amerikansk krimidrama Elementary er blevet den seneste produktion, der filmes på lokationen på Trafalgar Square i det centrale London. Den moderne Sherlock Holmes-serie er norm alt optaget i New York, men er optaget i Storbritannien til åbningen af sin anden sæson.

Er Elementary Season 7 optaget i London?

Elementary sæson syv blev filmet on location i New York og London. Mange interiørscener set i Elementary er optaget på specialbyggede sæt i Silvercup Studios i Long Island City.

Hvor blev elementarfilm optaget?

Den er sat og filmet primært i Montreal, Quebec og New York City. Med 24 afsnit pr. sæson blev Jonny Lee Miller i slutningen af sæson to den skuespiller, der havde portrætteret Sherlock Holmes mest i tv eller film.

Hvor er Sherlocks hus i folkeskolen?

The Brownstone er en bolig beliggende i New York City på 42 Stanford Avenue, Brooklyn, New York, 11209 ("We Are Everyone") Det er hjemsted for Holmes, Watson, Clyde og Bob. Det var ejet af Sherlocks far Morland, indtil det blev testet til Sherlock, som derefter ønskede det til Watson.

Hvor er den brunsten, som elementæren blev filmet i?

Ifølge showet er Brownstone placeret i Brooklyn Heights, men billeder af det ydre er faktisk filmet i Harlem, langs 121st Street for at være nøjagtige. Det er en smuk gade.

Anbefalede: