Logo da.boatexistence.com

Antog Travis Barker atiana?

Indholdsfortegnelse:

Antog Travis Barker atiana?
Antog Travis Barker atiana?

Video: Antog Travis Barker atiana?

Video: Antog Travis Barker atiana?
Video: Why Travis Barker Raised Oscar De La Hoya's Daughter Atiana | E! News 2024, Kan
Anonim

I det tidsrum bød de to børn velkommen til verden: sønnen Landon og datteren Alabama. Ud over disse to børn er Travis stedfar til Atiana Cecilia De La Hoya, Shannas datter med eks-forlovede Oscar De La Hoya.

Er Atiana De La Hoya i familie med Travis Barker?

De La Hoya er den eneste datter af bokseren Oscar De La Hoya og Shanna Moakler, Barkers eks. Moakler, 46, og Barker, 45, giftede sig i 2004, da Atiana kun var 5 år gammel.

Hvem er Travis Barkers steddatter?

Kourtney Kardashian og Travis Barker binder sig til hinandens børn. “HOTHOTHOT,” kommenterede Travis Barkers steddatter, Atiana De La Hoya, på den 42-årige realitystjernes Instagram-snap fra kampagnen.

Er Oscar og Millie stadig gift?

Milagros Ninette Corretjer Maldonado, kendt som Millie Corretjer (født 18. april 1974), er en Puerto Ricansk sangerinde og skuespillerinde. Hun var gift med den pensionerede bokser Oscar De La Hoya. De gik fra hinanden i 2016.

Er Kourtney kærester med Travis Barker?

Efter Barker tilbragte tid med Kardashian i sin mor Kris Jenners hjem i Palm Springs, Californien, i januar 2021, bekræftede Us Weekly, at parret var kærester. " Kourtney og Travis er officielt et par," fort alte insideren til os. "De har været nære venner i årevis og har været kærester i et par måneder.

Anbefalede: