Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er anglian water på min kreditscore?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er anglian water på min kreditscore?
Hvorfor er anglian water på min kreditscore?

Video: Hvorfor er anglian water på min kreditscore?

Video: Hvorfor er anglian water på min kreditscore?
Video: Car CAMPING in EV - HUGE Tent - Pizza 2024, Juli
Anonim

Du har muligvis bemærket, at din konto hos Anglian Water ikke viser de korrekte oplysninger. En intern databehandlingsfejl har resulteret i, at din Anglian Water-konto viser et overskud af data. Det er derfor, kontoen vises forkert på din kreditrapport.

Hvad er kreditoplysningsbureauets rolle?

Kreditreferencebureauer indsaml og gem de oplysninger, der bruges til at bestemme din kreditscore. De oplysninger, de har, kan påvirke dine chancer for at blive accepteret for kredit – fra et lån eller kreditkort til en mobiltelefonkontrakt.

Hvordan finder jeg mit Anglian Water Account-nummer?

Dit Anglian Water-kontonummer kan findes på den første side af din regning. Hvis du ikke har den ved hånden, kan du ringe til os på 03457 919 155 med dit husnummer og postnummer, så kan vi bekræfte dette for dig.

Hvor meget koster vand om måneden?

Den gennemsnitlige amerikanske vandregning er $70,93 pr. måned. Environmental Protection Agency (EPA) anslår, at den gennemsnitlige amerikanske familie bruger 300 gallons vand om dagen.

Hvor er vandmålere norm alt placeret?

Din vandmåler er generelt placeret nær kantstenen foran dit hjem, selvom den i nogle områder (norm alt kolde klimaer) kan være inde i dit hjem, norm alt i kælderen. Udvendige målere er typisk anbragt i en betonkasse, norm alt mærket "vand" (som vist på billedet) eller i en målergrav med et støbejernslåg.

Anbefalede: