Logo da.boatexistence.com

Hvilken tonic med jaffa cake gin?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken tonic med jaffa cake gin?
Hvilken tonic med jaffa cake gin?

Video: Hvilken tonic med jaffa cake gin?

Video: Hvilken tonic med jaffa cake gin?
Video: ЦВЕТ ВОЛОС для КРАСНОЙ КОЖИ! Как подобрать цвет волос! Ева Лорман 2024, Kan
Anonim

Det er virkelig en Jaffa Cake Gin! I en G & T holder det smukt, vi brugte en Fever-Tree light tonic water for ikke at overdøve Ginny-smagene. De mørke chokolade noter kommer igennem med en subtil citrus jaffa tang.

Hvordan serverer du Jaffa Cake gin?

Snup dig selv 25 ml af hver af Jaffa Cake Gin, Campari og Martini Rosso sød vermouth, giv den en god shake i en cocktailshaker sammen med noget is, og si over i en is- fyldt tumblerAfslut med en sofistikeret skive appelsinskal eller hav det sjovt og pynt med en Jaffa-kage, for hvorfor i alverden ikke?

Er Jaffa Cake gin god?

Selv om den ikke er skabt som en likør, er den virkelig perfekt til at nippe til. Jaffa Cake Gin er en uforskammet sjov gin, der ikke tager sig selv for seriøst, men samtidig er den sofistikeret nok til at undgå den alkopfælde, som nogle andre nutidige gins er faldet i. Det er bestemt en mere lækker gin.

Hvordan drikker du Jaffa Cake-rom?

Ikke kun gør den sig meget godt i en Daiquiri, den laver også en dårlig rom gammeldags med kun et stænk vermouth nødvendig.

Hvad passer chokoladeappelsin gin sammen med?

Sådan laver man chokoladegin. Chokoladegin er lækker med tonic over is og en skive appelsin til pynt! For at lave denne lækre gin-drik skal du bruge: 15g kakaonibs

Anbefalede: