Logo da.boatexistence.com

Har tammy tabt sig?

Indholdsfortegnelse:

Har tammy tabt sig?
Har tammy tabt sig?

Video: Har tammy tabt sig?

Video: Har tammy tabt sig?
Video: the Coast to Coast Killer - Devil Incarnate Himself 2024, Juli
Anonim

Tammy Slaton har tabt sig før. På 1000-lb Sisters har Tammy kæmpet for at tabe sig nok til at blive opereret i de sidste to sæsoner, men hendes mangeårige fans vil huske, at det ikke altid var tilfældet. I en video uploadet i 2015 afslørede Tammy, at hun faktisk tabte 141 pund ifølge Soap Dirt.

Har Amy og Tammy tabt sig noget?

Efter at have født sin søn Gage, kom realitystjernen tilbage på sin vægttabsmission og formåede at få ned til 270lbs (19 st). Hun afslørede endda nogle sammenligningsbilleder på sociale medier i april 2021, da hun stolt viste sine fremskridt fra størrelse 5XL til størrelse XL.

Tog Tammy vægten på igen?

Tammy tog på i '1000-lb Sisters' sæson 2

I sin sidste indvejning af sæsonen, , tog hun faktisk over 20 pund på… Men den gode nyhed var, at selvom Tammy tog på i vægt, indrømmede hun endelig at have et usundt forhold til mad, hvilket hendes læge mente var det første skridt i at forbedre hendes helbred.

Hvor meget vejer Tammy Slaton 2021?

Hun håber på at være nede i vægt, men vægten viser, at hun nu vejer 665 lbs., en 21-lb. stigning siden sidste indvejning.

Fik søster på 1000 pund baby?

1000lb Sisters-stjernen Amy Slaton-H alterman blev chokeret over at opdage, at hun var gravid i sæson 2 af det populære TLC-show. Heldigvis hilste stjernen og hendes mand Michael deres lille dreng velkommen i november 2020, og de har været fuldstændig betaget af deres søn Gage lige siden.

Anbefalede: