Logo da.boatexistence.com

Var robert thompson lederen?

Indholdsfortegnelse:

Var robert thompson lederen?
Var robert thompson lederen?

Video: Var robert thompson lederen?

Video: Var robert thompson lederen?
Video: 12 Moments You Wouldn’t Believe If Not Filmed 2024, Kan
Anonim

Politiet mener, at Thompson var hovedmanden bag angrebet, som opfordrede Venables til at følge ham. Kriminalbetjent Phil Roberts, fra den lokale styrkes alvorlige kriminalitetsgruppe, modtog opkaldet i 1993 og underrettede ham om en forsvundet dreng. "For så vidt angår mig den dag - for 20 år siden - stirrede jeg ondt i ansigtet," har han sagt.

Hvordan var Robert Thompsons barndom?

Thompson så sin mor og søskende blive udsat for alvorlig og næsten fysisk og seksuel vold fra sin fars hænder. Han blev også slået og forulempet af manden. Mobningen og volden fortsatte, efter at hans far rejste, og brødrene vendte sig mod sig selv.

Hvor er Robert Thompson nu 2020?

Det menes, at han forbliver i et langvarigt forhold til en mand, der kender hans rigtige identitet. Robert, nu 38, siges at have vendt sit liv på Barton Moss sikker enhed i Eccles, Lancs.

Er Dante Arthurs Robert Thompson?

Det blev påstået, at Arthurs faktisk var Robert Thompson, som i en alder af 10 år blev dømt for Bulgers mord, fik en ny identitet og derefter transporteret til Australien.

Hvad er Robert Thompsons nye navn?

Robert Thompson lever under en ny identitetMens han ikke har fornærmet sig igen, siden han blev løsladt, i den todelte dokumentar, en af efterforskerne, der spurgte Thompson foreslog, at han var angrebets angriber, og kaldte ham "street smart" og "tændt".

Anbefalede: