Logo da.boatexistence.com

Bliver Pragya gift med suresh?

Indholdsfortegnelse:

Bliver Pragya gift med suresh?
Bliver Pragya gift med suresh?

Video: Bliver Pragya gift med suresh?

Video: Bliver Pragya gift med suresh?
Video: Hun var gift med et uhyre – og dræbte ham 2024, Kan
Anonim

Abhi får beviset for Pragyas uskyld i sidste øjeblik, og han stopper Pragya og Sureshs ægteskab. … Han annoncerer dette ægteskab kan ikke ske, da MMS'en er falsk. Han siger, at han var sur over at tvivle på hendes karakter, han vil ikke plage hende nu.

Ende Abhi og Pragya sammen?

Abhi og Pragya er endelig blevet gift nu. Sriti Jha og Shabir Ahluwalia har været geniale i disse scener.

Er Abhi virkelig død i Kumkum Bhagya?

Fanerne ser hende løbe og informerer morderen om det, som beder om hendes placering og beordrer at fange hende. Pragya når frem til hospitalet og er chokeret over at se Abhi død.

Hvorfor holdt Rhea op med skæbnen?

Dette kan komme som en uventet nyhed til dem, der elskede Nainas karakter Rhea i Kumkum Bhagya. Ifølge Naina var hun ikke tilfreds med den måde, hendes karakters historie blev til. "Jeg fik bedre tilbud, og hovedårsagen til forlade showet var, at jeg ikke var tilfreds med min rolle," fort alte hun til hjemmesiden.

Vil Ranbir gifte sig med prachi i skæbnens drejning?

I en række begivenheder bliver Ranbir forlovet med Maya, en politikers datter, og på deres bryllupsdag bliver hun byttet ud med Prachi som en del af Ranbir, Prachi, Aryan, Shahana og Saritas plan. Deres bryllup er imidlertid stoppet, og alle er overlykkelige over, at Ranbir og Maya ikke vil gifte sig

Anbefalede: