Logo da.boatexistence.com

Hvilke nasturtiums er spiselige?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke nasturtiums er spiselige?
Hvilke nasturtiums er spiselige?

Video: Hvilke nasturtiums er spiselige?

Video: Hvilke nasturtiums er spiselige?
Video: Spiseligt fra haven 2024, Kan
Anonim

Alle dele af nasturtium-planten er spiselige: blomster, blade, stængler og unge frøbælge (modne frøbælge har et meget hårdt, ubehageligt frø indeni). Alle disse dele har en tydelig peberagtig smag, der ligner radiser. Det bid er stærkest i frøene og lettest i blomsterne.

Kan du spise alle nasturtiums?

Hvilken del af nasturtiums er spiselige? Alle dele af nasturtiums (udtales na-stir-tchums) er spiselige. Deres navn betyder bogstaveligt t alt nose twister eller nose tweaker, på grund af deres pebret kick. Blomsterne er søde, og bladene, blomsterne og frøene har alle den krydrede smag.

Er nasturtiums giftige?

Forholdsregler ved indtagelse eller medicinsk brug af nasturtiumFrø betragtes som de mest giftige dele af planten, som ikke bør indtages. Du bør ikke indtage store mængder af nasturtium. Dets indtagelse anbefales generelt i en lille mængde, idet blade eller blomster blandes i salat- eller endivesalater.

Er brogede nasturtiums spiselige?

Denne plante har den ekstra bonus, at den har spiselige blade, blomster og også frøene (bedst i det grønne). Blomsterne og bladene tilføjer en pebret smag til salater og er en fantastisk pynt, frøene kan tilføjes til flødeost og også i sandwich - min favorit er at få et par stykker med noget velsmagende røget laks !!!

Smager alle nasturtiums det samme?

Flavor Nasturtiums er bare lækre Bladene starter sødt og ender krydrede og varme, lidt som sennepsgrønt eller karse plukket om sommeren. … Nasturtium-blomster har også lidt af bladenes krydrede karakter, men de er ikke nær så kraftige.

Anbefalede: