Logo da.boatexistence.com

Er atreus og thor brødre?

Indholdsfortegnelse:

Er atreus og thor brødre?
Er atreus og thor brødre?

Video: Er atreus og thor brødre?

Video: Er atreus og thor brødre?
Video: Atreus’ Evil Brother - God of War Theory 2024, Kan
Anonim

Atreus er Thors halvbror: GodofWar.

Er Atreus i familie med Thor?

Så igen viste det sig, at Atreus også kæmpede med sin Spartan Rage, ligesom Kratos gjorde. … Så et fremtidigt spil kunne udforske ikke kun Kratos død, men også hvordan Atreus (alias Loke) først møder Odin og bliver en adopteret bror til Thor.

Er Atreus Loke Thors bror?

Han bliver reddet af Odin og Frigga fra Asgård og opvokset sammen med deres søn, Thor. … I modsætning til Marvels Loki er Atreus betydeligt yngre end God of Wars Thor, der introduceres som en skurk, og på dette tidspunkt har ingen relation til sit univers Loki.

Hvem er Thors biologiske bror?

I MCU er Loki blevet afbildet som Thors adopterede bror siden den første film, mens hans storesøster Hela blev introduceret som en Marvel-skurk i Thor: Ragnarok. Baldur er Thors halvbror i nordisk mytologi og er søn af Odin og Frigg; Thor er i mellemtiden søn af Odin og Jord.

Er Loki en Atreus?

God of War 2018's sidste twist, som afslører, at Atreus er Loki, blev skiltet hele tiden og giver mening ud fra et narrativt synspunkt. Santa Monica Studios God of War genstart fængslede publikum over hele verden med en episk, mytologisk fortælling, da den blev lanceret på PS4 i 2018.

Anbefalede: