Logo da.boatexistence.com

Er lantana en årlig?

Indholdsfortegnelse:

Er lantana en årlig?
Er lantana en årlig?

Video: Er lantana en årlig?

Video: Er lantana en årlig?
Video: Лантан - Металл, из которого делают ОПТОВОЛОКНО! 2024, Kan
Anonim

Lantana dyrkes almindeligvis som en solelskende blomstrende etårig i South Carolina. Nogle få kultivarer er pålideligt flerårige i det meste af staten. Flere er flerårige nær kysten. Alle er hårde, modstandsdygtige planter, der trives i varmt vejr og blomstrer rigeligt fra forår til frost.

Kommer lantana tilbage hvert år?

Lantana vokser i U. S. Department of Agriculture plantehårdhedszoner 8 til 11. I frostfrit klima vokser lantana hele året, men i områder med let frost vil denne plante dø tilbage om vinteren. Lantana kan være meget invasiv, især i frostfrie områder.

Er lantana en flerårig eller enårig plante?

Lantana, der er kendt for sin ubekymrede natur, dyrkes som en årlig i nordlige områder og en bredbladet stedsegrøn busk eller bunddække i frostfrit klima. Blomsterne tiltrækker sommerfugle, kolibrier og insektbestøvere.

Hvilken slags lantana kommer tilbage hvert år?

Lantana montevidensis: Denne sort omtales ofte som slæbende lantana eller buskverbena. Den kommer i mange forskellige farver og kan blomstre året rundt i tropiske klimaer.

Vil lantana overleve vinteren?

Når du bekymrer dig om at passe lantana-planter hen over vinteren, så husk at lantana kan vokse udendørs hele vinteren i det amerikanske landbrugsministeriums plantehårdhedszone 9 eller 10 og derover uden nogen særlige forholdsregler. … Lantanas har brug for et frostfrit område for at overleve udendørs om vinteren.

Anbefalede: