Logo da.boatexistence.com

Sang kathryn grayson i ankre tungt?

Indholdsfortegnelse:

Sang kathryn grayson i ankre tungt?
Sang kathryn grayson i ankre tungt?

Video: Sang kathryn grayson i ankre tungt?

Video: Sang kathryn grayson i ankre tungt?
Video: Кэтрин Кульман сливается с «народом Иисуса» в апогее движения Иисуса. 2024, Kan
Anonim

Kathryn Grayson, en MGM-sangstjerne i 1940'erne og begyndelsen af 50'erne i musicals som "Anchors Aweigh", "Kiss Me Kate" og "Show Boat", has died.

Sung Kathryn Grayson med Mario Lanza?

Det var uundgåeligt, at den petite Grayson ville blive parret med den bøvlede og stramme tenor Mario Lanza i That Midnight Kiss (1949) og The Toast of New Orleans (1950). De kom til at synge en række opera-kærlighedsduetter sammen, men Grayson nægtede at arbejde sammen med Lanza igen på grund af hans sarte opførsel.

Sung Kathryn Grayson sine egne sange i Show Boat?

I biografien om komponisten Jerome Kern, Till the Clouds Roll By, sang Grayson rollen som Magnolia i filmens indledende pot-pourri af numre fra Show Boat.

Sung Kathryn Grayson virkelig i Kiss Me Kate?

Grayson sang og optrådte som flodbåden belle Magnolia i "Show Boat" (1951); som en parisisk kjolebutiksejer i "Dejligt at se på" (1952), hvor hun sang Jerome Kerns "Smoke Gets in Your Eyes"; og som den højspændte skuespillerinde Lilli Vanessi i "Kiss Me Kate" (1953).

Hvem er Kathryn Graysons søster?

Graysons søster, Frances Raeburn (født Mildred Hedrick) var også skuespillerinde og sangerinde, der optrådte sammen med hende i filmen Seven Sweethearts. Hun havde to brødre, Clarence "Bud" E.

Anbefalede: