Logo da.boatexistence.com

Hvad er et fastgjort tweet på Twitter?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et fastgjort tweet på Twitter?
Hvad er et fastgjort tweet på Twitter?

Video: Hvad er et fastgjort tweet på Twitter?

Video: Hvad er et fastgjort tweet på Twitter?
Video: How to Pin a Tweet on Twitter! (2023) 2024, Kan
Anonim

For dem, der ikke ved det, er et pin-tweet et tweet, som brugere vedhæfter til toppen af tweetstrømmen Det er det første tweet, folk ser, når de besøger din profil og det er også det tweet, der får mest opmærksomhed. Du kan fastgøre alle dine tweets, som du ønsker at få mere opmærksomhed for.

Hvordan bliver et tweet fastgjort?

fastgjorte tweets er tweets, der forbliver statiske øverst på din profil Når folk besøger din profil, er det fastgjorte tweet det første, de ser, uanset hvornår du tweetede det. Det giver den førsteklasses fast ejendom på et soci alt netværk, der typisk bevæger sig lynhurtigt.

Hvad er meningen med et fastgjort tweet?

At fastgøre et tweet er en fantastisk måde at få pointen igennem på, fordi det er det første opslag, folk ser, når de besøger din Twitter-profil. Når du fastgør et tweet, svarer eller retweet, klæber det til toppen af din profil, uanset om du opretter nye tweets eller ej.

Dukker fastgjorte tweets op på tidslinjen?

Fastede tweets bliver ikke genpostet. De bliver simpelthen stødt op i køen på din profil og "klæbet" til toppen. Det betyder, at de ikke vil dukke op igen på nogens tidslinje, som om du lige har sendt dem.

Kan du have 2 fastgjorte tweets?

Hvor mange tweets kan du fastgøre? Du kan kun fastgøre ét tweet. Så du kan fastgøre dit tweet, fastgøre et retweet eller fastgøre en andens tweet, der ikke er dit. Så sørg for, at det har den maksimale effekt.

Anbefalede: