Logo da.boatexistence.com

Skal ste skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal ste skrives med stort?
Skal ste skrives med stort?

Video: Skal ste skrives med stort?

Video: Skal ste skrives med stort?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Kan
Anonim

– Gadesuffikser i slutningen af gadenavnene kan forkortes, men brug de USPS-foretrukne forkortelser. (dvs. "Lejlighed" kan forkortes til "APT", "Bygning" til "BLDG", "Suite" til "STE", "Highway" til "HWY"). Undgå brugen af punktum efter de forkortede ord, og brug forkortelserne med stort.

Er Ste med store bogstaver?

When to Use The Abbreviation

For postadresser i USA skal STE bruges. For enhver anden variant af suite, bør man bruge Ste. … Denne forkortelse kan skrives med stort eller små bogstaver, afhængigt af dens placering i en sætning. Undlad at forkorte ordet suite i almindelig prosa.

Er Ste en forkortelse for suite?

En suite er placeringen af en virksomhed i et indkøbscenter eller en kontorbygning. Suitens nummer fungerer også som en slags adresse i en adresse med henblik på postlevering og afhentning. … I USA kan suite være forkortet "STE" eller "Ste" i postadresser.

Bruger du ordet suite med stort i en adresse?

Hvis du skriver en adresse, uanset om det er skrevet eller håndskrevet, på en konvolut, der skal sendes via postkontoret, anbefaler U. S. Postal Service, at du ikke bruger tegnsætning. Brug alle CAPS. … Sæt værelses-, suite- og lejlighedsnumre på samme linje som gadeadressen

Er der en periode efter Blvd?

Brug forkortelserne Ave., Blvd. og St. … Brug ikke punktum i kvadrant forkortelser-NW, SE: 2333 E. Beltline Ave.

Anbefalede: