Logo da.boatexistence.com

Hvem opfandt mailcoach?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt mailcoach?
Hvem opfandt mailcoach?

Video: Hvem opfandt mailcoach?

Video: Hvem opfandt mailcoach?
Video: НАС ПРЕСЛЕДОВАЛ ПРИЗРАК В ЗАБРОШЕННОЙ ШКОЛЕ. САМЫЙ СТРАШНЫЙ ДЕМОН ИЗ КОТОРОГО МНЕ ПРИХОДИЛОСЬ ВИДЕТЬ 2024, Kan
Anonim

Den første posttræner var ideen fra Badeteatrets ejer John Palmer. Han var overbevist om, at hans træner, at medbragte skuespillere og materialer kunne bruges til post, foreslog det til postkontoret i 1782, som i hovedet tog to år at sige ja.

Hvornår startede posttrænertjenesten?

De første postvogne var dårligt bygget, men en forbedret patenteret vogn, designet af John Besant, blev adopteret af The Post Office i 1787. Besant, senere i partnerskab med John Vidler fra Millbank, nød monopolet på at levere busserne.

Hvem skrev engelsk mail coach?

The English Mail-Coach er et essay af den engelske forfatter Thomas De Quincey. Et "tredelt mesterværk" og et af hans mest storslåede værker.

Hvilket land brugte den første postcoach?

Postvognen begyndte at levere i UK fra 1784. Vognen blev trukket af fire heste og havde plads til fire passagerer indeni. Yderligere passagerer fik senere lov til at sidde udenfor sammen med chaufføren. Posten blev holdt i en kasse bagerst, hvor en Royal Mail-vagt stod.

Hvad betyder mailcoach?

I Storbritannien, Irland og Australien var en postvogn en diligence bygget efter et General Post Office-godkendt design drevet af en uafhængig entreprenør til at transportere langdistancepost til postkontoretPost blev holdt i en kasse bagerst, hvor den eneste Royal Mail-medarbejder, en bevæbnet vagt, stod.

Anbefalede: