Logo da.boatexistence.com

Var grindelwald og dumbledore forelskede?

Indholdsfortegnelse:

Var grindelwald og dumbledore forelskede?
Var grindelwald og dumbledore forelskede?

Video: Var grindelwald og dumbledore forelskede?

Video: Var grindelwald og dumbledore forelskede?
Video: A Very Potter Senior Year Act 1 Part 2 2024, Kan
Anonim

JK Rowling bekræfter, at Dumbledore og Grindelwald havde et seksuelt forhold … "Deres forhold var utroligt intenst," siger Rowling under 'Distinctly Dumbledore'-indslaget på Fantastic Beasts: The Grindelwalds forbrydelser på Blu-ray. Warner Bros. "Det var lidenskabeligt, og det var et kærlighedsforhold.

Er Dumbledore forelsket i Grindelwald?

"Deres forhold var utroligt intenst," siger Harry Potter-forfatteren. … Oversættelse til ikke-Harry Potter-sættet: Dumbledore og Grindelwald er begge troldmænd introduceret i de originale Rowling-bøger; Rowling afslørede efter at have udgivet sin serie, at Dumbledore var homoseksuel og meget forelsket i Grindelwald

Hvem var Dumbledores kærlighedsinteresse?

Harry Potter-skaber og sejeste muggler omkring J. K. Rowling har endelig uddybet forholdet mellem den elskede rektor for Hogwartz Albus Dumbledore og hans tidligere barndomsven – og elsker – Gellert Grindelwald.

Hvem er Gellert Grindelwald forelsket i?

Det var i Godric's Hollow i sommeren 1899, at Grindelwald mødte og blev venner med Albus Dumbledore De to teenagere havde meget til fælles: de var intellektuelle og talentfulde unge troldmænd, som var også idealistiske og ambitiøse. Parret blev endda kærester i løbet af de to måneder, de kendte hinanden.

Hvilken Bond havde Dumbledore og Grindelwald?

Dumbledore ser sig selv og Grindelwald i Eriseds spejl, skærer deres hænder I deres teenageår indgik Albus Dumbledore og Gellert Grindelwald en blodpagt, hvor de svor en ed til aldrig at bekæmp hinanden - formentlig som en fejlsikker for at sikre, at ingen splid adskiller dem i deres store bestræbelser …

Anbefalede: