Logo da.boatexistence.com

Skal dialog starte et nyt afsnit?

Indholdsfortegnelse:

Skal dialog starte et nyt afsnit?
Skal dialog starte et nyt afsnit?

Video: Skal dialog starte et nyt afsnit?

Video: Skal dialog starte et nyt afsnit?
Video: Окрашивание волос Блонд Пошагово дома | Холодный Блонд самой себе | Уроки окрашивания волос 2024, Kan
Anonim

Hver ny linje i dialogen er indrykket, og et nyt afsnit skal startes, hver gang en ny person taler Det skal være kortfattet. Lange, ordrige passager af dialog kan virke som en god måde at få information på, men de kan være kedelige for læseren. Det bør kommunikere karakteroplysninger.

Starter du en ny linje, når nogen taler?

Hver gang der er en ny taler i samtalen, anvendes en ny linje. Hvert nyt afsnit af dialogen er som at begynde et nyt afsnit, så i en trykt roman vil du se, at hver ny linje også er indrykket - det er når en linje starter længere inde fra margenen.

Har dialog brug for sit eget afsnit?

Dialog bør behandles som en del af dens indeholdende sætning, og der må ikke eksistere mere end én persons dialog i ét afsnit. Sætninger, der ledsager en dialoglinje i et afsnit, bør dedikeres til at beskrive, hvad karakteren gør, eller hvordan han taler.

Skal du starte et nyt afsnit?

Nye ideer bør altid starte i nye afsnit. Hvis du har en udvidet idé, der strækker sig over flere afsnit, skal hvert nyt punkt i den idé have sit eget afsnit. For at kontrastere oplysninger eller ideer.

Hvordan fortsætter du dialogen i et nyt afsnit?

MLA Style Center

Når en talers ord i dialog strækker sig til mere end ét afsnit, skal du bruge et indledende anførselstegn i begyndelsen af hvert afsnit. Brug et afsluttende anførselstegn, dog kun i slutningen af personens tale, ikke i slutningen af hvert afsnit.

Anbefalede: