Logo da.boatexistence.com

Hvordan fungerer dns og dhcp sammen?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer dns og dhcp sammen?
Hvordan fungerer dns og dhcp sammen?

Video: Hvordan fungerer dns og dhcp sammen?

Video: Hvordan fungerer dns og dhcp sammen?
Video: Как работает DNS сервер (Система доменных имён) 2024, Kan
Anonim

DHCP-tjenesten kan bruge DNS på to måder: DHCP-serveren kan slå værtsnavnet op, der er knyttet til en IP-adresse, som serveren tildeler til klienten. … DHCP-serveren kan forsøge at lave en DNS-mapping på en klients vegne, hvis DHCP-serveren er konfigureret til at opdatere DNS.

Hvad gør DHCP og DNS?

Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) giver brugere mulighed for dynamisk og gennemsigtigt at tildele genbrugelige IP-adresser til klienter … Domain Name System (DNS) er systemet på internettet, der kortlægger navne af objekter (norm alt værtsnavne) til IP-numre eller andre ressourcepostværdier.

Tildeler DHCP-server DNS?

Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP)-serveren kan konfigureres til at sende opdateringsanmodninger til DNS-serveren, hver gang den tildeler en ny adresse til en vært.

Er DHCP og DNS det samme?

DNS er et decentraliseret system. DHCP er et centraliseret system. DNS Server oversætter domænenavne til IP-adresser og omvendt. DHCP Server bruges til at konfigurere værter mekanisk.

Hvad er DNS-eksempel?

DNS, eller Domain Name System, oversætter menneskeligt læsbare domænenavne (f.eks. www.amazon.com) til maskinlæsbare IP-adresser (f.eks. 192.0. 2.44).

Anbefalede: