Logo da.boatexistence.com

Var klaus i vietnam?

Indholdsfortegnelse:

Var klaus i vietnam?
Var klaus i vietnam?

Video: Var klaus i vietnam?

Video: Var klaus i vietnam?
Video: Klaus | Official Trailer | Netflix 2024, Kan
Anonim

1968: Klaus transporteres til Vietnamkrigens frontlinjer, efter at have brugt en tidsmaskine forklædt som en dokumentmappe, der tilhører hans kidnappere Hazel og Cha-Cha. Han bliver trukket ind i konflikten sammen med en soldat ved navn Dave, som han hurtigt bliver forelsket i.

Hvor lang tid tilbragte Klaus i Vietnam?

Klaus - 34 år gammel

Men efter et uheld, der involverede en stjålet kommissionsmappe, rejser han tilbage i tiden til 1967 og bruger ti months på at kæmpe i Vietnam Krig, hvilket gør ham 30 år og tre måneder gammel, når han vender tilbage til nutiden.

Hvilket år tog Klaus til Vietnam?

På et tidspunkt kommer Klaus med en kommentar til fem, at det længste forhold, han nogensinde har haft, var tre uger. Det ændrer sig i afsnit 6, da Klaus ved et uheld bliver transporteret tilbage i tiden til Vietnamkrigen i 1968. Han tilbringer en solid mængde tid i 1968 og møder en soldat ved navn Dave og de to start et forhold.

Hvilken krig var Klaus i?

Klauss tidsspring bringer ham i Vietnamkrigen, hvor han forelsker sig i en soldat ved navn Dave. Cha-cha får ordre om at afslutte Hazel, og handleren tager Five med til kommissionens hovedkvarter.

Hvilken etnicitet er Klaus fra Umbrella Academy?

Robert Sheehan er en irsk skuespiller, der i øjeblikket medvirker i Netflix' show The Umbrella Academy, hvor han spiller en superkraftig karakter kaldet Klaus Hargreeves.

Anbefalede: