Logo da.boatexistence.com

Hvem skinnede med laserpennen til schmeichel?

Indholdsfortegnelse:

Hvem skinnede med laserpennen til schmeichel?
Hvem skinnede med laserpennen til schmeichel?

Video: Hvem skinnede med laserpennen til schmeichel?

Video: Hvem skinnede med laserpennen til schmeichel?
Video: Patient Itches a Hole into Her Head | Chicago Med | MD TV 2024, Kan
Anonim

Den tidligere England-stjernen Stan Collymore førte kritikken på de sociale medier ved at skrive: "Hvis nogen skinnede med en laserpen mod Schmeichel, vil de have livstidsforbud." Og flere fans tilføjede beskeden, hvoraf én skrev: "Den, der viste den laser til Schmeichels ansigt, fortjener en permanent udelukkelse fra Wembley og yderligere England-kampe. "

Skyndte nogen en laser på Schmeichel?

Fodboldforbundet er blevet idømt en bøde på 25.630 £, efter at en laserpointer blev rettet mod Danmarks målmand Kasper Schmeichel under Englands EM 2020-semifinalesejr i onsdags. … The Special One fort alte talkSPORT: “England fortjente at vinde, men det er aldrig en straf.

Hvem rettede laseren mod målmanden?

England idømt en bøde på 25.630 pund for fans' brug af laser rettet mod den danske målmand Kasper Schmeichel Fodboldforbundet er blevet idømt en bøde på 25.630 pund, efter at en laserpointer blev rettet mod Danmarks målmand Kasper Schmeichel under Englands EM 2020-semifinalesejr i onsdags.

Hvem skinnede med laser hos Kasper?

Simpelt som det. Schmeichel reddede det indledende slag, men var ikke i stand til at stoppe Kane med at fyre riposten i nettet. Det er ikke klart, om Schmeichel lagde mærke til laserpennen, og han har ikke kommenteret på sociale medier, siden hans hold tabte onsdag aftens kamp med 2-1.

Hvad sagde Schmeichel om laseren?

I en tale til danske medier efter nederlaget sagde Schmeichel " Jeg oplevede ikke [laserpennen] på straffesparket, fordi den var bag mig på min højre side." Men jeg oplevede det i anden halvleg. Jeg fort alte det til dommeren. Og han gik hen for at sige noget til en af de andre embedsmænd. "

Anbefalede: