Logo da.boatexistence.com

Hvilke sydafrikanske universiteter accepterer ged?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke sydafrikanske universiteter accepterer ged?
Hvilke sydafrikanske universiteter accepterer ged?

Video: Hvilke sydafrikanske universiteter accepterer ged?

Video: Hvilke sydafrikanske universiteter accepterer ged?
Video: 💕 Live To Lead | Harry & Meghan review 2024, Kan
Anonim

Two Oceans Graduate Institute i Cape town har accepteret studerende til BA i uddannelse med et GED® plus et SAQA-certifikat. Lyceum College har accepteret vores GED®-studerende med et SAQA-brev.

Kan jeg tage på universitet med GED i Sydafrika?

Yes – du kan studere på college eller universitet med en GED®. Studerende kan skrive GED® i en alder af 17 og derefter starte online grader, eksamensbeviser eller højere certifikatkurser ved 17 år eller tage skridt til at være berettiget til sydafrikanske universitetsgrader inden en alder af 18.

Er en GED anerkendt i Sydafrika?

GED (General Educational Development) er et amerikansk High School Equivalency Certificate. Det er internation alt anerkendt som ækvivalent med gymnasieelever eller ækvivalent med 12 klasse i Sydafrika. Mange forældre vælger dette efter at have fulgt en række forskellige tilgange til hjemmeundervisning.

Kan jeg komme ind på universitetet med en GED?

Ja, du kan! Der er mange, mange gymnasier, du kan søge ind på. Faktisk accepterer 98% af gymnasierne ansøgere med en GED. Når du først er kommet ind, kan du opnå din grad og gøre fremskridt mod en fantastisk karriere.

Accepterer University of Pretoria GED?

Bemærk venligst, at fakultetet ikke accepterer GED og School of I morgen kvalifikationer for adgang til vores programmer.

Anbefalede: