Logo da.boatexistence.com

Har fantastiske beasts 3 afsluttet optagelserne?

Indholdsfortegnelse:

Har fantastiske beasts 3 afsluttet optagelserne?
Har fantastiske beasts 3 afsluttet optagelserne?

Video: Har fantastiske beasts 3 afsluttet optagelserne?

Video: Har fantastiske beasts 3 afsluttet optagelserne?
Video: По следам древней цивилизации? 🗿 Что, если мы ошиблись в своем прошлом? 2024, Kan
Anonim

Der er dog ikke behov for en tidskifter – på trods af en kort pause efter en positiv COVID-19-sag i februar, er Fantastic Beasts 3 nu færdig med optagelserne, og vi forventer den første magiske teaser ved årets udgang.

Bliver Fantastic Beasts 3 optaget?

Den kommende film var i overskrifterne, efter at optagelserne blev standset på grund af et teammedlem, der testede positivt for Covid-19. … Det ville give mening for Warner Bros at vælge Windsor Great Park som lokation, da Fantastic Beasts 3 bliver optaget i Warner Bros Studios i Leavesden, Hertfordshire

Vil der være et fantastisk bæst 4?

Udtrykket "Fantastic Beasts 4" refererer til fjerde rate af Fantastic Beasts-filmserien, som er baseret på Harry Potter-ledsageren Fantastic Beasts and Where to Find Them. Filmen følger filmen Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore fra 2022.

Er Newt Scamander autisme?

Autisme blev ikke anerkendt i 1920'erne, så han sagde, at der ikke var en diagnose for Scamander Selvom nogle mennesker bruger Asperger som et mærke, selvom J. K. Rowling har ikke sagt noget om, at Scamander muligvis er autist, mange fans er kommet til den konklusion på grund af "quirky" karakteristika og andre manerer.

Er Hermione Voldemorts datter?

Nej. Jeg ved ikke, hvor meget vi kan stresse det her, men – nej, Hermione Granger er ikke Lord Voldemorts datter. … Plus, Hermione Granger har forældre, og Rowling har klart etableret både sin arv (hun er mugglerfødt, i modsætning til Voldemort) og sin familie.

Anbefalede: