Logo da.boatexistence.com

Hvorfor forlod rutsey rush?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor forlod rutsey rush?
Hvorfor forlod rutsey rush?

Video: Hvorfor forlod rutsey rush?

Video: Hvorfor forlod rutsey rush?
Video: САМАЯ СТРАШНАЯ НОЧЬ С ДЕМОНОМ ЧУТЬ НЕ СТАЛА ПОСЛЕДНЕЙ 2024, Kan
Anonim

Rutsey spillede trommer med Rush fra 1968 til 1974, såvel som på bandets eponyme debutalbum, men forlod kort tid efter, tilsyneladende på grund af en livslang sygdom, der stammer fra diabetes. … Han blev erstattet af Neil Peart, der fortsat er bandets trommeslager og tekstforfatter.

Hvad skete der med John rutsey fra Rush?

Den 11. maj 2008 døde Rutsey i søvne af et tilsyneladende hjerteanfald, relateret til komplikationer fra diabetes.

Hvornår forlod rutsey Rush?

Hans sidste koncert med bandet kom 25. juli 1974 i Centennial Hall i London, Ontario. Siden da har fans og rockhistorikere – og endda Rush-medarbejdere – nævnt forskellige årsager til Rutseys afgang, herunder bekymringer relateret til hans diabetestilstand og generel banddysfunktion.

Hvorfor gik Rush fra hinanden?

I et nyligt interview med Globe and Mail meddelte Rush-guitarist Alex Lifeson, at bandet stoppede med at turnere i 2016, og at de dybest set gik fra hinanden. … En af de største faktorer i bandets opløsning er trommeslageren og tekstforfatteren Neil Pearts helbred. Lifeson tilføjer: Vi havde det så fantastisk på turen.

Er John rutsey i Rock and Roll Hall of Fame?

Det var tilbage i april, da nyheden brød ud, at Rushs oprindelige trommeslager og medstiftende medlem John Rutsey ville blive udelukket fra bandets optagelse i Rock & Roll Hall of Fame De fleste fans fandt nyhederne utroværdige og citerede, at uden John ville der meget vel aldrig have været et band at indsætte.

Anbefalede: