Logo da.boatexistence.com

Blev victoria plantet på ungkarlen?

Indholdsfortegnelse:

Blev victoria plantet på ungkarlen?
Blev victoria plantet på ungkarlen?

Video: Blev victoria plantet på ungkarlen?

Video: Blev victoria plantet på ungkarlen?
Video: Укладка плитки и мозаики на пол за 20 минут .ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я. #26 2024, Juli
Anonim

"Fordi for en, der valsede ved at kalde sig selv en dronning, troede jeg, at hun ville have en sans for humor om sig selv, men nej, hun har zippo!" "For god ordens skyld, under min involvering i showet og baseret på alt andet, jeg ved, har der ALDRIG været sådan noget som en lejet fabrik," tilføjede hun.

Blev Victoria ansat til at være på The Bachelor?

"Queen" Victoria har ikke afsløret, at hun er blevet hyret af producenter eller endda bedt om af nogen bachelor-stormænd at opføre sig på en bestemt måde, så hun kan øge spændingsfaktoren og drama om Matts sæson.

Var Victoria producer på The Bachelor?

Spil te! Ungkarlen Matt James reagerede på fans, der sagde, at deltageren "Queen" Victoria Larson var et producervalg, efter at han gav hende en rose under den første eliminationsceremoni mandag den 4. januar.

Hvad laver Victoria on The Bachelor for at leve?

Hun er en certificeret pilatesinstruktør, en tidligere stewardesse på private fly og en ejendomsmægler.

Er Victoria virkelig en dronning på bachelor?

Denne sidste sæson af The Bachelor, med Matt James i titelrollen, var relativt tam i forhold til dens mangfoldige cast af arbejdende kvinder, men det bragte Heather tilbage, "den "never been kissed" og introducerede The Bachelors første kongelige nogensinde, Victoria Larson, en selvbe titlet dronning

Anbefalede: