Logo da.boatexistence.com

Har blair plantet passet i Evas taske?

Indholdsfortegnelse:

Har blair plantet passet i Evas taske?
Har blair plantet passet i Evas taske?

Video: Har blair plantet passet i Evas taske?

Video: Har blair plantet passet i Evas taske?
Video: Scariest Things Caught On LIVE TV 2024, Kan
Anonim

chokeret over dette, får Blair Chucks ejendele fra Ivan, som inkluderer hans pas, og planter dem i Evas kuffert. Hun fortæller derefter Chuck, at hun har beviser for, at Eva vidste, hvem han var, før de vendte tilbage og viser ham.

Har Eva virkelig Chucks pas?

Ved gallaen forsøger Blair at fortælle det til Chuck, men han svarer, at han er ligeglad. Da Blair ser Chuck navngive sin foundation efter Eva, griber hun konvolutten med hans pas fra Ivan og planter den i Evas kuffert. … Chuck indser, at Eva virkelig ikke vidste, han var, og løber for at stoppe hende.

Elskede Chuck faktisk Eva?

Den eneste karakter i showet, som Chuck nogensinde har vist nogen ægte, ægte og dyb hengivenhed for bortset fra Blair, var Eva Coupeau… Hun endte med at forvandle ham til en velgørende, venlig mand for et stykke tid, før Blair satte dem op, vildledte Chuck og han slog op med hende.

Hvad gjorde Blair ved Georgina?

Georgina indvilliger i at vende tilbage med Chuck til byen, og de slår sig sammen med Blair, Nate og Serena for at udfordre Gabriel og hans medskyldige, Poppy Lifton. Blair giver Georgina en makeover, og de sætter hende op til at mødes med Poppy og købe ind i hendes ponzi-plan for at fange hende foran politiet.

Døde Chuck Bass i en bilulykke?

Vi opdager senere, at Chuck faktisk overlevede ulykken efter en blodtransfusion blev doneret til ham. Han vågner op til en meget fjern Blair, meget modsat den, han kom ud for en ulykke med. … Chuck, Nate og Serena finder til sidst, at Blair gemmer sig på et hotelværelse med Dan.

Anbefalede: