Logo da.boatexistence.com

Hvordan bruger man opi dryp tørre dråber?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruger man opi dryp tørre dråber?
Hvordan bruger man opi dryp tørre dråber?

Video: Hvordan bruger man opi dryp tørre dråber?

Video: Hvordan bruger man opi dryp tørre dråber?
Video: Afkalkning af toilet 2024, Kan
Anonim

Tag dine negle fra "våde til at sætte" på 60 sekunder med Drip Dry Lacquer Drying Drops fra OPI. Påfør 1 til 2 dråber Drip Dry. Neglelak er tør at røre ved på et minut - helt tør på fem!

Hvordan virker OPI-tørredråber?

Når de påføres, angriber tørredråberne ikke overfladen; i stedet absorberer de opløsningsmidlerne i poleringen for at fremskynde tørringen med ca. 10-15 minutter. Så dybest set fremskynder dråberne hele processen.

Hvor lang tid tager det OPI at tørre?

Det tager OPI gel-neglelak, norm alt omkring samme tid som dens lakker, at tørre. Dette varierer mellem 2 og 3 minutter mellem lagene, 5 minutter til at frigøre dine hænder og 15 minutter i i alt for en fuldstændig tørring.

Hvorfor tørrer min neglelak aldrig helt?

Hvis din neglelak ikke tørrer hurtigt, har du sandsynligvis lige malet på et for tykt lag Du bør kun påføre tynde lag ad gangen og lade hvert lag tør, før du påfører en anden. … Koldt vand kan hjælpe, men vær sikker på, at det ikke er et kraftigt flow, ellers kan det ødelægge din neglelak/lak.

Hvordan ved jeg, om min neglelak er tør?

For at se, om dine negle er tørre, bank forsigtigt dine pinky negle sammen. Hvis lakken er tør, går dine negle let fra hinanden igen uden modstand. Hvis du føler klæbrighed eller træk, er dine negle ikke tørre.

Anbefalede: