Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er mit hårde slik så klistret?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er mit hårde slik så klistret?
Hvorfor er mit hårde slik så klistret?

Video: Hvorfor er mit hårde slik så klistret?

Video: Hvorfor er mit hårde slik så klistret?
Video: Spiser over 100 kg slik om året – SLUT MED SLIK (1:5) 2024, April
Anonim

Hvorfor er mit hårde slik blødt og klistret? Det enkle svar er, at der er for meget fugt i dit slik. … Ved fremstilling af hårdt slik er det vigtigt at koge alt vandet ud af sukker/majssirup/vand-blandingen.

Hvordan fikser du klistret, hårdt slik?

For at forhindre hårdt slik i at klæbe sammen, cover slik i et tyndt lag majsstivelse. Majsstivelsen vil absorbere overskydende fugt fra luften og beskytte slik. Kom derefter slik i en lufttæt glasbeholder.

Hvordan ordner du slik, der ikke hærdede?

Dyp gryden i koldt vand. Drop en lille mængde sirup i en skål med koldt vand og prøv at lave en kugle i vandet. Fjern fra skålen. Hvis den holder sin form, selv når den trykkes let ned og stadig er klæbrig at røre ved, så er den klar.

Kan jeg omsmelte hårdt slik?

Ovnmetoden til at genopvarme hårdt slik

Sørg for, at papiret eller folien er stor nok til at strække sig ud til siderne af bagepladen for at indeholde rod. … Du kan også bruge hele slik for at give en marmoreret effekt. Sæt pladen i ovnen og bag den i 5 til 7 minutter, indtil slik er smeltet og er helt fladt.

Hvorfor stivner mit stenslik ikke?

Var det regnvejr eller fugtigt? Det ville påvirke den måde, sliket blev på. Hvis du skal lave slik på en fugtig dag, så prøv at tage højde for luftfugtigheden ved at hæve temperaturen, som du tilbereder sliket til et par grader. Prøv at bruge den kolde vand test for at være sikker på, at slik har nået det hårde knæk.

Anbefalede: