Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev laboratorierne opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev laboratorierne opfundet?
Hvornår blev laboratorierne opfundet?

Video: Hvornår blev laboratorierne opfundet?

Video: Hvornår blev laboratorierne opfundet?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Den første registrerede import af apparater og kemikalier til Nordamerika blev foretaget af John Winthrop i 1633; det amerikanske laboratorieapparats vugge lå i Philadelphia, hvor termometre og hydrometre og "glas til filosofiske eksperimenter" blev fremstillet så langt tilbage som 1785.

Hvem opfandt laboratoriet?

Thomas Edison National Historical Park. For det meste elsker vi ham for at have opfundet verdens første industrielle forskningslaboratorium. Thomas Edisons hjem og laboratorium i West Orange, NJ er nu en del af US National Park System. Ud af Edisons 1092 patenter udstedt i USA, var de fleste brugspatenter.

Hvornår blev laboratoriet opfundet?

Siden laboratorier blev introduceret i det sene 1800-t., har målene for gymnasiets naturvidenskabelige uddannelse ændret sig.

Hvad er laboratoriehistorie?

Laboratoriehistorie er uadskillelig fra kemiens historie. Det tager os fra videnskabelig instrumentering til undervisning, fra disciplinens begyndelse som alkymiens skjulte kunst til dens moderne status som et obligatorisk kursus i naturvidenskab.

Hvornår og hvor blev det første kliniske laboratorium etableret?

1903 Ayer Clinical Laboratory er etableret på Pennsylvania Hospital, designet af Simon Flexner til arbejde med patienter.

Anbefalede: