Logo da.boatexistence.com

Hvorfor skiftede ruggles green navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor skiftede ruggles green navn?
Hvorfor skiftede ruggles green navn?

Video: Hvorfor skiftede ruggles green navn?

Video: Hvorfor skiftede ruggles green navn?
Video: This green-gray paint has the CUTEST name! 2024, Kan
Anonim

Ruggles Green skiftede navn til Bellagreen. HOUSTON – Houstons første certificerede grønne restaurant skifter navn og udseende. … "Det nye navn blev valgt for at afspejle vores mål om at skabe smuk mad og samtidig stræbe efter at gøre verden til et smukkere sted," sagde Jason Morgan, CEO for Bellagreen.

Hvad hed Bella Green før?

Lokal restaurant chain Ruggles Green har omdøbt sig selv til Bellagreen. HOUSTON, Texas (KTRK) -- Måneder efter, at dets tidligere ejer blev involveret i en ulovlig fiske- og skaldyrsdrift, har den lokale restaurantkæde Ruggles Green omdøbt sig selv til Bellagreen.

Er Bellagreen en kæde?

Ruggles Green, den Houston-baserede fast-casual-kæde med fem enheder, rebrandes som Bellagreen, sagde virksomheden tirsdag.

Er Bella green sund?

Bellagreen er en sund restaurant, den har vegansk, økologisk, vegetarisk og mad til folk som mig, men stadig sunde! De har mad til enhver type person, mens de stadig holder sig til deres egen type diæt. Hvis du vil have en stor gammel bøf med en fyldt bagt kartoffel, så er dette ikke stedet.

Er Bellagreen vegansk?

Server kød, veganske muligheder tilgængelige. Vegetabilsk burgerpatty er vegansk, ligesom pommes frites, søde kartoffelfrites, quinoasalat og ristede grøntsager. …

Anbefalede: