Hvorfor skiftede caribana navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor skiftede caribana navn?
Hvorfor skiftede caribana navn?

Video: Hvorfor skiftede caribana navn?

Video: Hvorfor skiftede caribana navn?
Video: Caribana weekend 2023: Caribbean Carnival parade takes over Toronto 2024, Oktober
Anonim

Torontos Caribana-festival er blevet omdøbt til Scotiabank Caribbean Carnival Toronto på grund af juridisk skænderi om navnerettigheder. Festival Management Committee, som nu driver festivalen, annoncerede ændringen på et pressemøde onsdag morgen i Toronto.

Hvornår skiftede Caribana navn?

Den 25. maj 2011 udgav festivalen sit nye logo og nye navn, "Scotiabank Caribbean Carnival Toronto". I oktober 2015 annoncerede Scotiabank, at de ville afslutte sit sponsorat med Torontos Caribbean Carnival parade efter seks år.

Hvad hedder Caribana nu?

Nu kendt som Toronto Caribbean Carnival begyndte Caribana som en engangsfejring af det canadiske århundrede i Ontarios provinshovedstad.

Hvad er meningen med Caribana?

Caribana. The Peeks Toronto Caribbean Carnival, tidligere og stadig almindeligvis kaldet Caribana, er en festival for caribisk kultur og traditioner, der afholdes hver sommer i byen Toronto, Ontario, Canada.

Hvad er Caribanas historie?

CARIBANA-festivalen blev etableret i 1967, efter invitation fra provinsen Ontario til at være med til at fejre Canadas 100-års fødselsdag. En gruppe af fagfolk dannede en bestyrelse, og med en dedikeret og engageret gruppe af frivillige, støtte fra lokalsamfundet og en række velønskede blev CARIBANA født.

Anbefalede: