Logo da.boatexistence.com

Har Alderney en lufthavn?

Indholdsfortegnelse:

Har Alderney en lufthavn?
Har Alderney en lufthavn?

Video: Har Alderney en lufthavn?

Video: Har Alderney en lufthavn?
Video: Sola P-Hus, Stavanger Lufthavn 2024, Kan
Anonim

Alderney Lufthavn (IATA: ACI, ICAO: EGJA) er den eneste lufthavn på øen Alderney, Guernsey. Alderney Lufthavn blev bygget i 1935 og var den første lufthavn på Kanaløerne.

Hvordan kommer jeg til Alderney fra Storbritannien?

Fly til Alderney

At flyve til Alderney er nemt med Aurignys høje frekvens, daglige, direkte tjenester fra Southampton og Guernsey. Besøgende kan også flyve til Guernsey fra Bristol, East Midlands, Grenoble, Leeds Bradford, London Gatwick, London Stansted, Manchester og Norwich og tage et fly til Alderney.

Hvordan kommer jeg fra Guernsey til Alderney?

Sådan kommer du fra Guernsey til Alderney: Du kan flyve til Alderney fra Guernsey på 20 minutter ved at bruge Aurigny Air ServicesAlternativt kan du rejse med færge fra St. Peter Port med Little Ferry Company, der tilbyder en daglig service om sommeren med en rejsetid på omkring 60 minutter.

Kan du flyve til Guernsey?

Flyv til GuernseyNår vi ikke er berørt af de nuværende rejserestriktioner, flyver en række flyselskaber til Guernsey fra regionale og internationale lufthavne i hele Storbritannien, herunder London Gatwick, Manchester, East Midlands, Birmingham, Bristol, Southampton og flere.

Hvor mange lufthavne er der i Guernsey?

2 lufthavne på Guernsey.

Anbefalede: