Logo da.boatexistence.com

Hvorfor knapper atticus sin vest op?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor knapper atticus sin vest op?
Hvorfor knapper atticus sin vest op?

Video: Hvorfor knapper atticus sin vest op?

Video: Hvorfor knapper atticus sin vest op?
Video: Тастанды итальяндық автодиллердің зәулім үйі (1900 жж. Классикалық машиналар табылды) 2024, Kan
Anonim

Atticus' beslutning om at knappe sin vest op, løsne hans slips og tage frakken af giver ham mulighed for at tale til juryen som deres lige Som det blev nævnt i det forrige indlæg, Atticus trækker sig i det væsentlige fra sin myndighedsposition for at appellere til juryen som en almindelig mand.

Hvorfor løsner Atticus sit tøj og tager sin jakke af?

Det var Atticus' måde at træde ned fra sin myndighedsposition og reducere sig selv til en almindelig mand, som landfolket klædt i deres arbejdstøj, der tjente i juryen: Han appellerede til deres "menneskelighed og moral. "

Hvorfor begynder Atticus at svede?

Atticus' sved illustrerer hans indsats og repræsenterer det pres, han er under ved at forsvare Tom Robinson foran en fordomsfuld jury.

Hvad laver Atticus i retssalen, der chokerer Scout og Jem?

Atticus løsner sit slips, knapper hans krave og vest op og tager derefter frakken af Scout og Jem er begge chokerede og aner ikke, hvorfor Atticus klæder sig af midt i retssal. Scout siger, at Atticus så henkastet henvender sig til juryen "som om de var folk på postkontorets hjørne" (Lee 124).

Hvorfor lod Atticus spejder aflytte?

Atticus ønsker, at Scout føler, at hun er fortrolig til en speciel hemmelighed, som hun egentlig ikke burde vide noget om. Børn kan lide hemmeligheder; og de kan lide det, når de bliver lukket ind på en. Atticus forstår dette, deraf hans hensigt om, at spejder skulle høre hvert hans ord.

Anbefalede: