Logo da.boatexistence.com

Hvor kom tommelfingeren op fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kom tommelfingeren op fra?
Hvor kom tommelfingeren op fra?

Video: Hvor kom tommelfingeren op fra?

Video: Hvor kom tommelfingeren op fra?
Video: 3. Tommelfinger - Sangskattekisten 2024, Kan
Anonim

Tommelfinger-op-bevægelsen har sine rødder i det gamle Rom, hvor gladiatorer bogstaveligt t alt ville leve eller dø af den. Pollice verso er det latinske udtryk for gestus, der betyder "med en drejet tommelfinger. "

Hvor kom thumbs-up og thumbs down fra?

Det antikke Rom Den latinske sætning pollice verso bruges i forbindelse med gladiatorkampe for en håndbevægelse brugt af antikke romerske folkemængder til at fælde dom over en besejret gladiator. Nu giver de deres egne shows. Tommel op! Tommelfinger ned!

Hvornår begyndte folk at gøre tommelfingeren op?

Den første registrerede positive tilknytning til tommelfinger-op-bevægelsen var dog først 1917, i en bog med titlen Over the Top af Arthur Guy Empey. Empey var en amerikaner, der tjente i den britiske hær under Første Verdenskrig og forklarede, at britiske soldater brugte sætningen tommelfingeren op for at indikere, at alt var godt.

Hvad betyder sætningen få tommelfingeren op?

At give nogen tommelfingeren op betyder , at du giver dem din godkendelse. Dette er at give tommelfingeren op. Så hvis du har givet tommelfingeren op til nogen, betyder det, at du har givet dem din godkendelse. Det kan også betyde, at du synes, noget er meget, meget godt.

Hvad betyder ? mener?

? Thumbs Up emoji Tommelfingeren-op-emojien bruges til at udtrykke samtykke, godkendelse eller opmuntring i digital kommunikation, især i vestlige kulturer.

Anbefalede: