Logo da.boatexistence.com

Var håb og Wyatt gift?

Indholdsfortegnelse:

Var håb og Wyatt gift?
Var håb og Wyatt gift?

Video: Var håb og Wyatt gift?

Video: Var håb og Wyatt gift?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Wyatt tager hende med til Bills yacht i Monte Carlo, hvor Wyatt frier til Hope ved at bruge HFTF-diamanten, og Hope accepterer og gifter sig med Wyatt.

Var Hope gift med Wyatt?

Til sidst blev brødrene bundet, da Wyatt reddede Liam fra Quinn, som var ved at dræbe ham med et sværd, men Wyatt gik med Hope i udlandet på Bills yacht, Stella Maris, efter at Liam var blevet smidt af Quinn og undlod at dukke op for at gifte sig med Hope ved Eiffeltårnet i Paris.

Hvorfor gik Hope og Wyatt fra hinanden?

Hope slog dog op med Wyatt efter at hun fandt ud af diamanttyveriet fra Liam … Hope tror, hun er gravid med Wyatts barn og ikke var sammen med det i et stykke tid. Hun gik forbi Liams og gennem en kvittering for en graviditetstest i hans buske, som han fandt og gik derover.

Var Wyatt gift med Steffy?

Liam accepterer modvilligt at respektere Wyatts ægteskab til Steffy. Liam fortæller Steffy privat, at han vil gøre sit bedste for at respektere hendes ægteskab, men han vil altid have følelser for hende.

Er Hope på modigt og smukt gift i det virkelige liv?

Annika Noelle er ikke gift, men foretrækker at holde sit kærlighedsliv væk fra The Bold And Beautiful privat. I januar meddelte skuespillerinden, at hun var engageret i et opslag på sin Instagram.

Anbefalede: