Logo da.boatexistence.com

Er Aliquippa en by?

Indholdsfortegnelse:

Er Aliquippa en by?
Er Aliquippa en by?

Video: Er Aliquippa en by?

Video: Er Aliquippa en by?
Video: Roblox ER:LC Dot or pd 2024, Kan
Anonim

Aliquippa er en by i Beaver County i den amerikanske delstat Pennsylvania, beliggende ved Ohio-floden i de vestlige dele af Greater Pittsburgh-regionen. Befolkningen var 9.238 ved folketællingen i 2020.

Er Aliquippa sikker?

Aliquippa har en samlet kriminalitetsrate på 14 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her tæt på gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i Aliquippa 1 ud af 71

Hvad er Aliquippa kendt for?

Native American Leader. Dronning Aliquippa var leder af Seneca-stammen af indfødte amerikanere i den tidlige del af det 18. århundrede. Lidt er kendt om hendes tidlige liv.

Hvad betyder ordet Aliquippa?

Hendes navn, Aliquippa, er et Seneca-ord for "hat" eller "cap." Hendes liv begyndte længe før, hvide fangstmænd kom ind i det område, hvor hun boede, og det er en af grundene til, at man definitivt ikke ved noget om denne kvinde.

Hvor kommer navnet Aliquippa fra?

Byen Aliquippa modtog sit navn fra Pittsburgh og Lake Erie Railroad, som byggede en forlystelsespark i det, der nu er West Aliquippa i 1880'erne og i overensstemmelse med deres politik, gav den navnet på en indisk personlighed (andre langs linjen var Shannopin, Kiasutha og Monaca).