Logo da.boatexistence.com

Hvor mange køer til lobola?

Indholdsfortegnelse:

Hvor mange køer til lobola?
Hvor mange køer til lobola?

Video: Hvor mange køer til lobola?

Video: Hvor mange køer til lobola?
Video: Китай стоит за современностью и технологиями 👉 наш репортаж с пребывания на заводе Weichai-Lovol 2024, Kan
Anonim

Det er almindeligt accepteret, at 10 køer, som minimum, er påkrævet i en lobola inden for Xhosa- og Zulu-kulturerne, men forskellige skikke inden for forskellige regioner kan bidrage til at bestemme dette beløb samt værdien af hver ko.

Hvor mange køer kræves der til lobola?

Det er almindeligt accepteret, at et minimum på 10 køer, eller deres likviditetsækvivalent, er et godt udgangspunkt i lobola-diskussionerne. Ifølge Nguni Cattle Breeders Society koster en ko i gennemsnit R9 000.

Hvor mange køer er der i en lobola i Zulu?

“Betalingen af 10 køer - plus én til brudens mor - blev kun formaliseret i den tidligere koloni Natal, hvor dette er blevet fastholdt som den typiske betaling i zulu-ægteskab.

Hvor meget koster en lobola-ko?

"Lobola-beregneren" bestemmer din lobola-værdi - og vil også informere dig om gennemsnit i forskellige sydafrikanske provinser. For eksempel i Gauteng, provinsen, der omfatter Johannesburg og Pretoria, er den gennemsnitlige lobola 12 køer eller R82.500 (omkring 7.150 USD).

Hvor meget koster en rimelig lobola?

En pris på 11 køer, eller ca. $7.000, anses for rimeligt for en, der har afsluttet skolen og er jomfru, ifølge Lobola Calculator-appen, som var oprettet som en joke, men bruges af nogle mænd til at vurdere et tilbud.

Anbefalede: