Logo da.boatexistence.com

Hvad er stiften på Rosie the riveters krave?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er stiften på Rosie the riveters krave?
Hvad er stiften på Rosie the riveters krave?

Video: Hvad er stiften på Rosie the riveters krave?

Video: Hvad er stiften på Rosie the riveters krave?
Video: Танк Т-35 САМЫЙ большой и бесполезный танк Сталина. Огромная Модель от фирмы Звезда. 2024, Kan
Anonim

Rosie the Niveter's Collar Pin er mere præcist kendt som Rosie's Employment Badge. Vi undersøgte stiften vist på Rosies krave i "We Can Do It!" ikonisk plakat fra Anden Verdenskrig.

Hvad havde Rosie the Niveter på?

Hver gang du ser en lille pige eller kvinde klædt i en blå skjorte og røde polkaprikkede bandana, ved du med det samme, hvem hun efterligner – Rosie the Niveter. Det er et af de mest ikoniske tøj i populærkulturen.

Hvem er Rosie the Niveter, og hvad står hun for?

Siden 1940'erne har Rosie the Niveter stået som et symbol for kvinder i arbejdsstyrken og for kvinders uafhængighed. … Fra og med 1942, da et stigende antal amerikanske mænd blev rekrutteret til krigsindsatsen, var der brug for kvinder til at udfylde deres stillinger på fabrikker.

Hvorfor bar Rosie the Niveter en bandana?

Rosie the Niveter, som portrætteret på Howard Millers ikoniske plakat, er vist iført en rød og hvid polkaprikket bandana. Og ja, kvinder, der arbejdede på fabrikker under Anden Verdenskrig, brugte bandanas for at holde deres hår væk fra de maskiner og udstyr, de brugte.

Hvordan bruges Rosie the Niveter i dag?

Alle bruger det til at sende et budskab om kvindelig empowerment … I dag kan det nu berømte billede af Rosie the Niveter måske fremkalde den heroiske måde, kvinder under Anden Verdenskrig traditionelt påtog sig job holdt af mænd – fabriksarbejdere, taxachauffører og endda soldater – for at hjælpe med krigsindsatsen.

Anbefalede: