Logo da.boatexistence.com

Er ihærdig d en musical?

Indholdsfortegnelse:

Er ihærdig d en musical?
Er ihærdig d en musical?

Video: Er ihærdig d en musical?

Video: Er ihærdig d en musical?
Video: САМЫЕ КРАСИВЫЕ АКТРИСЫ СОВЕТСКОГО КИНО! Часть 3. 2024, Kan
Anonim

Tenacious D in The Pick of Destiny er en amerikansk musikalsk fantasy-komediefilm fra 2006 om komedierockduoen Tenacious D. … På trods af den dårlige modtagelse af filmen ved udgivelsen, det er siden blevet betragtet som en "kultklassiker ".

Hvad står D'et for i Tenacious D?

Tenacious D er en amerikansk komedierockduo dannet i Los Angeles, Californien, i 1994. … Duoens navn er afledt af " tenacious defense", en sætning brugt af NBA basketball sportscaster Marv Albert.

Er Tenacious et godt band?

Sange som "Kickapoo" og "The Metal" fremhæver duoens hang til rockmusik. Black and Gass er faktisk begge talentfulde musikere, der er fuldt ud i stand til at sammensætte et godt rockalbum. Det ville ikke engang være et stræk at sige, at Tenacious D er et solidt rockband, som også tilfældigvis er sjovt.

Er Kyle og Jack Black stadig venner?

Men Jack Black og Kyle Gass, det portly-par bestående af komedierockgruppen Tenacious D, spiller sammen i en film, der ramte biograferne onsdag. … I virkeligheden har Black and Gass været venner og bandkammerater i mere end et dusin år.

Var skæbnevalget en fiasko?

Efter sin æske kontorfejl svømmede Tenacious D In The Pick Of Destiny i rødt blæk. … Tenacious D In The Pick Of Destiny styrtdykkede 59,7% i sin anden session til $1.303.678 og mistede derefter prompte det meste af sit teaterantal. Det indenlandske løb sluttede med frygtelige $8.334.575.

Anbefalede: