Logo da.boatexistence.com

Hvordan deaktiverer jeg radionisk alarm?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan deaktiverer jeg radionisk alarm?
Hvordan deaktiverer jeg radionisk alarm?

Video: Hvordan deaktiverer jeg radionisk alarm?

Video: Hvordan deaktiverer jeg radionisk alarm?
Video: Hvordan ringer jeg 1-1-2? 2024, Kan
Anonim

I årenes løb har der været mange modeller af Radionics-sikkerhedssystemer sammen med forskellige måder at dæmpe et bip-tastatur på

  1. Hvis dit(e) tastatur(er) har en "Command"-bjælke eller "CMD"-knap, skal du trykke på "Command" eller "CMD" og derefter "4".
  2. Hvis dit tastatur(er) har en "Slet"-knap, skal du blot trykke på "Slet"-tasten.

Hvordan deaktiverer jeg mit alarmsystem?

Du kan slukke eller slukke for dit hjemmealarmsystem ved at frakoble dets backup-batteri og derefter tage enhedens transformer ud af stikkontakten. Du kan bekræfte, at panelet er blevet slukket, ved at kontrollere dets berøringsskærm eller tastatur og sikre, at det er tomt.

Hvordan nulstiller jeg min Radionics-alarm?

Røgnulstilling: Efter at have slået alarmen fra med kode + [ENT], tryk på [COMMAND][4][7] for at nulstille røgdetektorer. [KOMMANDO][5][5]; Indtast gammel kode + [ENT]; Indtast ny kode + [ENT]; Indtast ny kode igen + [ENT]. (For at TILFØJE en kode, [KOMMAND][5][6]. For at SLETTE en kode, [KOMMANDO][5][3].)

Hvordan slår jeg min husalarm fra uden kode?

Få adgang til hovedkontrolpanelet i dit alarmsystem

  1. Fjern vekselstrøm til hjemmealarmkonsollen direkte fra væggen.
  2. Brug din konsols adgangsnøgle (eller en anden genstand såsom en lille skrue) til at låse op og åbne systemets bagside.

Vil en husalarm med tiden slå fra?

dit system skal være korrekt designet, installeret og vedligeholdt for at forhindre falske alarmer. … dit system skal være udstyret med en automatisk afbrydelsesanordning for at stoppe alarmen med at ringe efter omkring 20 minutter. De fleste moderne alarmer har dette plus et blinkende lys, der bliver ved med at lyse, efter at ringetonen er blevet afbrudt.

Anbefalede: