Logo da.boatexistence.com

Hvor kan man købe en lottostar-kupon?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kan man købe en lottostar-kupon?
Hvor kan man købe en lottostar-kupon?

Video: Hvor kan man købe en lottostar-kupon?

Video: Hvor kan man købe en lottostar-kupon?
Video: Hvad har Facebook Boost til fælles med en lotto kupon? 2024, Juli
Anonim

Din konto vil blive krediteret med værdien af den købte kupon. 1 For You-kuponer kan købes hos any FLASH, PEP, Ackermans, Shoprite, Checkers, OK, Usave, House & Home eller Dealz-butik.

Hvordan får jeg min bonus på LottoStar?

Spilleren vil optjene den tildelte bonusprocent på værdien af væddemålet Dette afspejles som kampagnekreditter i den øverste navigationslinje på skrivebordet og i sidenavigationslinjen på mobilen. Spillere skal have en R0. 00 værdi i spillekreditter og kuponer for at begynde at bruge kampagnekreditter.

Er LottoStar rigtig?

Absolut. LottoStar har en bookmakerlicens udstedt af Mpumalanga Economic Regulator i Sydafrika. LottoStar drives af LottoStar (Pty) Ltd Regnr. 2007/011071/07 (licensnummer 9-2-1-09467).

Hvor lang tid tager EFT på LottoStar?

VENTETID FOR TILBAGETRÆKNING

Gevinster udbetales via en FNB-konto, så hvis du bruger en anden bank, kan det tage op til 48 timer at afspejle i din konto, hvis du vælger at blive udbet alt via EFT.

Er LottoStar lovligt i SA?

Retten fandt, at LottoStar var i strid med bestemmelserne i paragraf 57 i lotteriloven, som siger, at enhver person, der administrerer en ordning, der direkte eller indirekte sørger for væddemål på udfaldet af et lotteri, er skyldig i en lovovertrædelse.

Anbefalede: